Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Turiform – personlig inredning för ditt hem

61 st produkter

Det stilmedvetna varumärket Turiform som tillverkar vackra hemtextilier för ditt hem är en del av Nordicform som är Norges ledande producent av dundynor, dunkuddar och miljö för design av hemtextilier.

Turiform kännetecknas av det enkla och funktionella och bygger på skandinaviska design-traditioner med levande och aktuella uttryck. Kollektionerna är indelade i sektioner med tydlig karaktär i stil och färghållning. Det ska vara enkelt att göra personliga val och att och sätta samman element som skapar ett gott och harmoniskt hem!

Turiform har också en baskollektion i klassisk design där färgerna hela tiden uppdateras i förhållande till trender och förändringar.

För vårens kollektion (2018) har Turiform valt blått och grönt som huvudfärger. Blått leder tankarna mot himmel och hav och är fina i alla valörer. Blått är också en bra färg att använda i sovrummet för att stimulera en riktigt god och harmonisk nattsömn. Grönt speglar en trend med fokus på stillhet, lugn och harmoni långt ifrån liv och rörelse. Välj att kombinera efter eget tycke, smak och behov – alla ska ha möjlighet att inreda sitt hem personligt!

 

Hemtextil från Turiform hos Chilli

Vi på Chilli lägger stor vikt vid att du ska kunna skapa ett personligt hem! Hos oss kan du alltid vara säker på att du hos oss hittar de senaste nyheterna och trenderna till riktigt bra priser. Därför lägger vi stor vikt vid vilka varumärken och produkter vi väljer att ta in. Turiform är ett varumärke som symboliserar design, kvalitet och stil för oss, därför har vi noga valt ut våra absoluta favoriter från deras sortiment för att kunna erbjuda dig. I vårt breda sortiment av Turiform hittar du:

  • Turiform påslakan
  • Turiform kuddar
  • Turiform sängkläder
  • Turiform lakan
  • Turiform gardiner
  • Turiform bäddset
  • Turiform plädar och filtar
  • Turiform handdukar

Hemtextilier från Turiform finns i mängder av olika färger och material, så ta en titt i sortimentet och välj ut dina favoriter för ditt hem redan idag. Välkommen till Chilli!

Visar 24 av 61 produkter
1
...
3