Twin Candles

Visar 1 st stilsäkra produkter

Twin Candles - Varumärket som brinner för ljus

Twin Candles är ett exklusivt svensktillverkat doftljus framtagen och producerad i Örebro, Sverige. De är uppskattade och älskade för sin unika design, funktionalitet och magiska dofter som luktar helt underbart. Twin Candles är helt unik i det slag att du får två ljus i ett när du köper ett doftljus!

När design och funktion blir ett

Twin Candles har en helt enastående design som gör det till ett spännande inslag i inredningen. Doftljuset kommer i en twistad glasburk med ett avtagbart lock i glas. Det som skiljer Twin Candles från andra varumärken på marknaden är dess praktiska lock som är en kombination av lock och ytterligare ett ljus. Fantastisk lösning om du frågar oss på Chilli.


Twin Candles - För planetens bästa

Twin Candles är är ett veganskt doftljus tillverkad av sojavax och giftfri bomullsfröolja. Sojavax är ett vegetabiliskt vax och bomullsfröolja är ett förnyelsebart material som inte har lika stor inverkan på naturen som traditionella ljus. Detta beror på att traditionella ljus innehåller ämnen som råolja, palmolja, paraffin, bly och zink, det vill säga ämnen som kan skada miljön. Vegetabiliska vax kännetecknas även för att ha en väldigt lång brinntid vilket stämmer. Det har att göra med att vegetabiliskt vax har en lägre temperatur när det brinner, vilket resulterar i att du får njuta av Twin Candles mysiga och värmande låga länge.


Doftljus med en fantastisk twist

Förutom en banbrytande design, en grym funktion och ett miljövänligt tänk så har Twin Candles helt makalöst goda dofter. Här finns något för alla smaker och tillfällen. Allt från friska dofter från exotiska frukter till en fräsch morgonbris som sveper förbi. Lika ljuvliga som de är att dofta på, lika snygga är de att titta på. Alla dofter har olika färger och finns i flera storlekar. Med Twin Candles doftljus i rummet kommer ditt hem alltid att vara en väldoftande miljö.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar