Yankee Candle

Visar 162 st stilsäkra produkter

Yankee Candle - med passion för dofter

Yankee Candle är marknadens ledande varumärke när det kommer till doftljus och liknande produkter såsom aromalampor och doftoljor. Varumärket representerar kvalitet och stil och grundarnas starka passion kombinerat med mer än 40 års erfarenhet av ljustillverkning har skapat en lojal kundkrets i hela Europa och gjort Yankee Candle till ett framgångsrikt, växande och högt uppskattat företag.

Vad är Yankee Candle doftljus tillverkade av?

Yankee Candle tillverkar sina högkvalitativa doftljus av högraffinerade paraffinvaxer och vekar i 100% bomull. De fantastiska dofterna tillsätts i form av lyxiga doftoljor som sprider sig genom hela hemmet. Ljusen kommer i en förpackning gjort av förstklassigt glas. För att förtjäna sin plats i Yankee Candle sortiment genomgår alla produkter och doftoljor en rad olika kvalitetstester. Vilka klarar då testerna? Bara de som ni kommer att älska!

Vilka dofter gör Yankee Candle?

Krämig och tropiskt doftande mangoglass, lugnande doft från en blommande trädgård, eller varför inte ett förtrollande sommarregn? Vilken doft kommer bli din nästa favorit? I vårt sortiment hittar du både klassiska dofter som Yankee Candle Angel Wings och Pink Sands men även deras årliga utgåva av Scent of the Year. Du kommer garanterat kunna hitta en doft som får dig att drömma dig tillbaka till den där sommardagen för tio år sedan, eller ett ljus som sätter julstämningen inför högtidshelgen.

Säljer Yankee Candle bara doftljus?

Hos oss hittar du allt ifrån deras klassiska doftljus i flera olika storlekar och utföranden till doftspridare för bilen, aromalampor med tillhörande vaxkakor i en mängd olika dofter och doftpinnar som kommer att fylla ditt hem med en hemtrevlig och väldoftande känsla.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Materialtyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)