Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tapettillbehör

Tapetbård

43 st produkter
Visar 24 av 43 produkter
12

Tapetbård är en tunnare remsa tapet som används för att antingen markera övergången mellan två tapeter eller för att ge en tapet en extra touch av stil och färg. Tapetbården kan vara tillverkad av olika material, som papper, tyg eller plast, och kan ha olika mönster eller motiv. Den kan appliceras längsmed taklinjen, vid golvet eller mitt på väggen för att skapa en visuell effekt och ge rummet en mer personlig touch. Tapetbården kan vara en enkel och prisvärd lösning för att förnya och förbättra utseendet på ett rum.

Vanliga frågor om Tapetbård

Vad är tapetbård?

Tapetbård är en dekorativ kant eller rand som används för att pryda en tapet eller vägg. Det är vanligtvis en smal remsa av tapet med olika mönster eller färger som kan appliceras längs med övre eller nedre kanten av en tapet för att ge en extra touch av stil och design. Tapetbårder kan användas för att skapa en kontrast till huvudtapeten eller för att binda samman olika delar av en inredning. Det finns ett brett utbud av tapetbårder tillgängliga för att passa olika inredningsstilar och smaker.

Hur tar man bort en bård på tapet?

För att ta bort en bård på tapet kan du följa dessa steg: Skär längs kanterna, blötlägg och försiktigt dra bort bården med en spackelspade. Använd en tapetångare om det behövs. Rengör ytan efteråt. När du sätter upp tapetbård, förbered ytan, klipp och applicera tapetklister, placera och jämna ut bården, upprepa för varje bård och låt torka enligt tillverkarens instruktioner. Följ tillverkarens anvisningar för bästa resultat.