Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tapettillbehör

Tapetbord

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Ett tapetbord är ett praktiskt bord som används vid tapetsering. Det är en platt yta, vanligtvis tillverkad av trä eller plast, som är utformad för att underlätta tapetseringsprocessen. Tapetbordet ger en stabil och plan yta att arbeta på, vilket gör det enklare att mäta och skära tapetrullar och förbereda dem för applicering på väggen. Det finns olika storlekar och modeller av tapetbord att välja mellan, beroende på behov och preferenser. Tapetbordet är ett oumbärligt verktyg för att få ett professionellt och snyggt resultat vid tapetsering.

Vanliga frågor om Tapetbord

Måste man ha tapetbord?

Nej, man behöver inte nödvändigtvis ha ett tapetbord för att tapetsera. Det finns olika sätt att applicera tapeter på väggen, och ett tapetbord kan vara ett hjälpmedel för att underlätta processen. Men det går också att tapetsera utan ett tapetbord genom att använda andra tekniker, som att applicera tapeten direkt på väggen eller använda en tapetapparat. Det beror på personliga preferenser och vilken metod man föredrar att använda.

Hur långt är ett tapetbord?

Ett standard tapetbord brukar vara cirka 3 meter långt. Detta är en vanlig längd för att underlätta vid tapetsering och hantering av tapetrullar.