Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matbord & köksbord

Bruna matbord

278 st produkter
Visar 24 av 278 produkter
1
...
12

Populära filtreringar

Ett brunt matbord är en tidlös och mångsidig möbel som ger en varm och inbjudande atmosfär till ditt hem. Med sin naturliga charm och elegans blir ett brunt matbord en viktig del av matsalen eller köket. Den bruna färgtonen kan variera från ljusare nyanser som ek eller valnöt till djupare toner som mahogny eller kastanj, vilket ger dig möjlighet att hitta en nyans som passar din inredningsstil och personliga smak. Med en brunt matbord kan du skapa en inbjudande plats för måltider och samvaro, där familj och vänner kan samlas och skapa minnen som varar för evigt.

Vanliga frågor om Brunt matbord

Vilka material är vanliga för brunt matbord?

Bruna matbord tillverkas i olika material som passar olika stilar och behov. Massivt trä är ett vanligt val och ger en robust och naturlig känsla till bordet. Ek, valnöt och mahogny är några av de träslag som ofta används för att skapa bruna matbord. För en mer modern touch kan bruna matbord också tillverkas i material som MDF eller faner. Dessa material erbjuder en snygg och hållbar yta som kan efterlikna utseendet på äkta trä till ett lägre pris.

Hur kan jag matcha ett brunt matbord med övrig inredning?

När du matchar ett brunt matbord med övrig inredning kan du använda olika strategier för att skapa en harmonisk och stilfull look. För en naturlig och varm atmosfär kan du kombinera det bruna matbordet med naturliga material som rotting, linne eller läder. Använd matchande stolar i samma träslag eller kompletterande färger för en enhetlig look. Om du föredrar en kontrasterande effekt kan du blanda och matcha olika stilar och material. Till exempel kan du kombinera det bruna matbordet med moderna stolar i metall eller transparenta material för en spännande visuell kontrast.

Vilken storlek på brunt matbord?

Om du har ett litet kök eller matsal kan du välja ett mindre brunt matbord för att optimera utrymmet och skapa en intim atmosfär. För större rum eller om du har regelbundna gäster kan du överväga ett utdragbart eller förlängningsbart brunt matbord som kan anpassas efter behov. Innan du köper ett brunt matbord, mät noggrant utrymmet där det ska placeras och överväg antalet personer som ska använda det regelbundet för att välja den rätta storleken.