Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Matbord & köksbord

Fyrkantigt matbord

35 st produkter
Visar 24 av 35 produkter
12

Populära filtreringar

Ett matbord intar en central plats i de flesta familjers liv. Kring ett fyrkantigt matbord kan du samla dina nära och kära för härliga stunder, god mat och höga och långa diskussioner om högt och lågt. Ett fyrkantigt matbord är också en plats där du kan arbeta, hjälpa till med läxor eller kanske måla. Här på Chilli hittar du fyrkantiga matbord i många olika material och stilar. Ett fyrkantigt matbord är en perfekt samlingsplats för dig och de dina.

Skapa härliga minnen kring ett fyrkantigt matbord

  • Vilka fördelar har ett fyrkantigt matbord?

    Den stora fördelen med att välja ett fyrkantigt matbord är att borden finns både i mått som tar upp en relativt liten yta, men också i större storlekar för de stora middagarna. Beroende på rummet där det fyrkantiga bordet ska stå kan du välja mellan olika storlekar och material. Många fyrkantiga matbord är flexibla; de kan förlängas, med klaffar eller med en iläggsskiva.
  • Hur många får plats runt ett fyrkantigt matbord?

    Det beror helt och hållet på vilken storlek på kvadratiskt matbord du väljer. Det finns små fyrkantiga matbord anpassade för två personer, väljer du ett större fyrkantigt matbord får du såklart plats mer fler personer. Välj ett fyrkantigt matbord utifrån ditt hem och dina behov.
  • Finns det miljövänliga fyrkantiga matbord?

    Den miljömedvetne vill gärna att material återvinns i samhället. En sådan strävan kan du kombinera med att köpa ett fyrkantigt matbord som tillverkats av återvunnet trä. Av naturliga skäl blir ett sådant bord unikt. Olika träbitar fogas ihop till en helhet. Ett sådant fyrkantigt matbord kommer kunna skifta lite i färgnyanser och även ha en och annan synbar naturlig skavank.