Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matbord & köksbord

Matbord i marmor och köksbord i marmor

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Marmor är ett populärt material när det kommer till matbord och köksbord. Det är ett hållbart och tåligt material som ger en lyxig känsla till ditt hem. Marmorbord finns i många olika utföranden och storlekar, så det är enkelt att hitta ett som passar just din stil och smak. En fördel med marmor är att det är enkelt att rengöra och det är också svårt att repa. Dock är det viktigt att tänka på att marmor är poröst och kan fläckas om det utsätts för syror eller andra frätande ämnen. Så länge du tar hand om ditt marmorbord på rätt sätt kommer det att hålla länge och ge en elegant touch till ditt kök eller matsal.

Vanliga frågor om Matbord & köksbord marmor

  • Vilka är fördelarna med matbord & köksbord marmor?

    Några av fördelarna med marmorbord inkluderar dess eleganta och högkvalitativa utseende, dess hållbarhet och dess motståndskraft mot värme, vilket gör det till ett utmärkt val för köksbord. Marmorbord är också relativt lätta att rengöra och underhålla, vilket kan göra dem till ett praktiskt val för matbord som används regelbundet.
  • Hur sköter man matbord & köksbord marmor?

    För att sköta om ditt marmorbord bör du undvika att använda sura eller alkaliska rengöringsmedel då dessa kan skada ytan. Torka alltid av spill omedelbart för att undvika fläckar. Använd istället en mjuk trasa och ljummet vatten för att rengöra bordet. Du kan också använda ett speciellt rengöringsmedel för marmor, men se till att det är avsett för just marmor. För att undvika repor bör du undvika att placera tunga eller vassa föremål på bordet och använda underlägg för varma kastruller eller tallrikar. Se även till att bordet inte utsätts för fukt under långa perioder, exempelvis genom att lägga en vattentät duk under blomkrukor eller liknande.