Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matbord & köksbord

Matbord i ek och köksbord i ek

63 st produkter
Visar 24 av 63 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Ek är en av de mest populära träslagen när det gäller matbord och köksbord. Det är känt för sin hållbarhet och naturliga skönhet. Ekträ har en tydlig kornighet som ger en rustik och naturlig känsla till ditt hem. Dessutom är det ett av de starkaste träslagen som finns tillgängliga på marknaden, vilket gör det idealiskt för möbler som utsätts för daglig slitage. Det finns många olika stilar och designalternativ att välja mellan när det gäller ekmatbord och köksbord, från moderna och minimalistiska till traditionella och rustika. Oavsett vilken stil du väljer, kan du vara säker på att ditt ekmatbord eller köksbord kommer att vara en tidlös och hållbar investering för ditt hem.

Vanliga frågor om Matbord & köksbord ek

  • Vilka är fördelarna med matbord & köksbord ek?

    Fördelarna med matbord och köksbord i ek är många. Ek är en tålig och hållbar träslag som är motståndskraftig mot repor och stötar. Detta gör att ett matbord eller köksbord i ek kan hålla länge och se snyggt ut år efter år. Dessutom är ek ett vackert träslag med en varm och naturlig färg som passar bra i de flesta hem. Ek är också en träslag som åldras vackert och utvecklar en unik patina över tid. Detta gör att ett matbord eller köksbord i ek kan bli en värdefull och uppskattad möbel i hemmet.
  • Hur underhåller man matbord & köksbord ek?

    För att underhålla matbord och köksbord av ek är det viktigt att rengöra dem regelbundet med en mjuk trasa och en mild rengöringsmedel. Det är också viktigt att torka bort eventuella spill omedelbart för att undvika fläckar. För att bibehålla träets naturliga glans kan man behandla det med en träolja eller vax en gång om året. Det är också viktigt att undvika att utsätta bordet för direkt solljus och höga temperaturer för att undvika att träet torkar ut och spricker.