Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matbord & köksbord

Svart matbord

286 st produkter
Visar 24 av 286 produkter
1
...
12

  • Ska jag ha ett runt eller rektangulärt svart matbord?

    Storlek och form på matbordet du väljer att köpa kommer att bero på hur stor din matsal är. Ett runt bord med fyra stolar passar perfekt i en mindre lägenhet. Du kan enkelt ställa fler stolar runt bordet när du har gäster, och ändå sitta bekvämt till bords. Men har du gott om plats hemma är ett rektangulärt bord perfekt. Speciellt om du har en stor familj.
  • Har ni matbord med stolar på Chilli?

    Hos oss finns det mycket att välja på om du behöver ett komplett set av bord med stolar. Vi har runda, fyrkantiga och rektangulära bord med matchande stolar i antingen samma eller kontrasterande färger.
  • Kan jag matcha ett svart bord med ljusa stolar?

    Att kombinera bord och stolar i olika färg ger rummet karaktär och balans. Ett svart bord kan lätt göra rummet verkar mindre. Men lägger du till stolar i exempelvis naturlig trä eller med ljus vaddering kan du mjuka upp och bryta de mörka tonerna lite. Ett helsvart matbordsset är väldigt stilrent och passar också bra i olika miljöer. En fördel med att ha allt i svart är att du kan lägga till en färgklick. En löpare eller duk gör stor skillnad.