Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Matbord & köksbord

Matbord trä

584 st produkter
Visar 24 av 584 produkter
1
...
25

Populära filtreringar

Matbord och köksbord i trä är populära val för många hem. Trä är ett naturligt material som ger en varm och inbjudande känsla till rummet. Det finns många olika typer av trä att välja mellan, inklusive ek, björk, tall och valnöt. Varje träslag ger en unik färg och textur till bordet. Träbord är också hållbara och kan hålla i många år med rätt skötsel. Det är viktigt att regelbundet underhålla ditt träbord genom att rengöra det med en mjuk trasa och undvika överdriven exponering för vatten och värme. Med rätt skötsel kommer ditt träbord att fortsätta se vackert ut i många år framöver.

Vanliga frågor om Matbord & köksbord trä

  • Vilket trä till matbord & köksbord?

    Det finns flera träslag som passar bra till matbord och köksbord, såsom ek, valnöt, lönn och körsbär. Ek är ett populärt val på grund av dess hållbarhet och naturliga skönhet. Valnöt ger en varm och rik känsla till rummet. Lönn är en ljus och jämn träslag som ger ett modernt utseende. Körsbär ger en varm och rik färg och är också ett populärt val.
  • Vilken inredningsstil passar matbord & köksbord trä?

    Trämatbord och köksbord passar väl in i många olika inredningsstilar, beroende på vilken stil du föredrar. För en rustik och lantlig stil kan du kombinera bordet med matchande trästolar och dekorativa element som korgar och textilier i naturmaterial. För en mer modern stil kan du välja en enklare design på bordet och kombinera med moderna stolar i metall eller läder. Träbord kan även passa in i en skandinavisk stil där ljusa färger och minimalistisk design är i fokus.
  • Vilka fördelar har matbord & köksbord trä?

    Trämöbler, inklusive matbord och köksbord, har flera fördelar. För det första ger trä en naturlig och varm känsla till rummet. Trä är också ett hållbart och robust material som kan hålla i många år. Dessutom finns det många olika typer av trä och färger att välja mellan, vilket ger dig möjlighet att hitta en stil som passar din inredning. Trämöbler är också relativt lätta att underhålla och rengöra, och de kan enkelt slipas och återbehandlas om de skulle bli repade eller skadade.