Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Matbord & köksbord

Lantligt matbord & köksbord

21 st produkter
Visar 21 av 21 produkter

Populära filtreringar

Utforska vårt charmiga utbud av lantliga matbord hos Chilli och skapa en rustik och inbjudande atmosfär i ditt hem! Våra lantliga matbord är inspirerade av traditionella bondgårdsstilar och har en naturlig skönhet och enkelhet. Med sina slitstarka material och handgjorda detaljer ger de en genuin känsla av landsbygdens elegans. Oavsett om du föredrar ett vackert träbord med rustika inslag eller ett målat matbord i lantlig stil, kommer våra matbord att bli en viktig del av ditt matsalsrum eller kök. Utforska vårt sortiment idag och låt det lantliga matbordet bli hjärtat i din inredning!

Vad definierar ett lantligt matbord?

Ett lantligt matbord kännetecknas vanligtvis av en rustik och robust design. Det är oftast tillverkat av trä och kan ha en vintage eller åldrad finish. Det är också vanligt att lantliga matbord är större och mer rymliga för att rymma större sällskap. Det kan också ha detaljer som snidade ben eller enkla dekorativa inslag.

Kan jag ha ett lantligt matbord i ett hus som inte är ute på landet?

Absolut! Det finns inget som säger att ett lantligt matbord endast kan användas i ett hus på landet. Det kan vara en fin kontrast till en modern inredning och ge en rustik känsla till ditt hem. Så länge det passar din personliga stil och smak, kan du använda vilken typ av möbel som helst i ditt hem.

Finns det olika former på lantliga matbord?

Ja, det finns olika former på lantliga matbord. De vanligaste formerna är rektangulära, kvadratiska och runda. De rektangulära borden är oftast större och passar bra för stora sällskap medan de mindre kvadratiska och runda borden passar bättre för mindre sällskap eller mindre kök och matplatser. Det finns också utdragbara lantliga matbord som kan förlängas vid behov.