Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matbord & köksbord

Matbord glas och köksbord glas

46 st produkter
Visar 24 av 46 produkter
12

Populära filtreringar

Matbord och köksbord i glas är en trendig och modern inredningsdetalj som passar in i de flesta hem. Glasbord ger en känsla av rymd och ljus i rummet samtidigt som de är lätta att rengöra och hålla fina. Det finns olika typer av glasbord, från enkla och stilrena till mer dekorativa och extravaganta varianter. Dessutom kan man välja mellan olika former och storlekar på bordet beroende på behov och önskemål. Oavsett vilket glasbord man väljer så blir det en snygg och stilren detalj i hemmet som passar både till vardags och fest.

Vanliga frågor om köksbord & matbord glas

  • För vem passar köksbord & matbord glas?

    Glasbord passar för de som söker en modern och stilren inredning. De är också lämpliga för mindre utrymmen eftersom de inte tar upp lika mycket visuellt utrymme som träbord. Dock kräver glasbord mer underhåll och rengöring än andra material.
  • Hur underhåller man matbord & köksbord glas?

    För att underhålla ett glasbord är det viktigt att regelbundet rengöra det med en mjuk trasa och ett rengöringsmedel som är speciellt utformat för glas. Undvik att använda grova eller vassa föremål på bordet eftersom det kan orsaka repor eller skador. För att undvika glasfläckar kan du placera en duk eller bricka under varma eller fuktiga föremål.