Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

  Visar 0 av 0 produkter

  Populära filtreringar

  Utforska vår kollektion av matbord betong hos Chilli och skapa en modern och robust känsla i ditt hem! Våra betongmatbord erbjuder en perfekt kombination av stil och hållbarhet. Med sin eleganta och industriella design blir de en imponerande fokuspunkt i din matsal eller ditt kök. Betongmaterialet ger en stabil och tålig yta som tål daglig användning. Oavsett om du vill ha ett matbord till köket eller till ett större rum, kommer våra matbord betong ge en modern och robust touch till din inredning. Utforska Chillis sortiment av matbord i betong idag och låt betongmaterialets skönhet ta plats i ditt hem!

  Kan ett matbord betong stå ute?

  Ja, ett betongmatbord kan vanligtvis stå utomhus. Betong är ett hållbart och väderbeständigt material som kan tåla olika väderförhållanden. Det är viktigt att kolla tillverkarens specifika rekommendationer för placering, skötsel och underhåll av det matbord betong du överväger att placera utomhus.

  Behöver ett matbord betong mer plats än ett vanligt matbord?

  Ett matbord betong kräver inte mer eller mindre utrymme än ett matbord i annat material med samma dinmensioner. Däremot är ett matbord betong ofta mycket tungt, därför är det bra att vara säker på att du placerar matbordet på den plats du vill ha det redan från början.

  Hur stort matbord i betong behöver jag?

  Det beror på hur många personer som ska använda bordet. Ett generellt riktmärke är att varje person behöver cirka 60 cm av utrymme av bordet. Så om du vill ha ett bord för sex personer behöver du en yta på cirka 180 cm x 90 cm. Glöm inte att tänka på storleken på rummet där ditt matbord betong ska placeras för att se till att det inte tar för mycket plats.