Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Matbord & köksbord

Matbord sten

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Ett matbord i sten för med sig en kraftfull elegans och hållbar skönhet till din matplats. Med sin naturliga och robusta yta ger stenen en unik karaktär som kan förbättra olika inredningsstilar. Matbordet blir inte bara en plats för måltider utan också en imponerande konstnärlig del av din inredning.

Matbord sten: Kraftfull elegans och hållbar skönhet

Frågor och svar om matbord i sten

Hur kan jag balansera det tunga utseendet hos ett stenbord med andra element i mitt matrum?

Du kan balansera det tunga utseendet genom att välja ljusa stolar och textilier som kontrasterar mot stenens naturliga färg. Använd också ljusa belysningsarmaturer och dekorativa detaljer för att mjuka upp intrycket och skapa en harmonisk balans.

Passar ett matbord i sten bäst för utomhusbruk eller inomhusbruk?

De matbord i sten du hittar hos oss på Chilli passar bäst för inomhusbruk. Stenen kan vara känslig för vädrets påverkan och bordet kan vara svårt att flytta på, på grund av dess tyngd. Placera det i ditt matrum för att njuta av dess skönhet och funktionalitet.

Vilken typ av sten används vanligtvis för matbord?

Granit, marmor och skiffer är några av de vanliga stenar som används för matbord. Dessa stenar har olika färger och mönster, vilket ger dig möjlighet att välja en som bäst passar din inredningsstil.