Belid

Visar 110 st stilsäkra produkter
c62c6e08bf13f658ceee2853f6e0a3d2.jpg

Belid - nordisk ljusdesign i klassisk design

Belid erbjuder ett brett sortiment skandinaviska lampor av hög kvalitet. Med belysning från Belid kan du ta ditt hem till helt nya höjder. Välj mellan 100-tals stilsäkra lampor och uppdatera hemmet redan idag.

Belid - brett utbud av lampor till hemmet

Bland klippor och hav på den svenska västkusten hittar vi Belid i Varberg. Som en av Nordens ledande leverantörer av belysning är Belid ett självklart val när det gäller belysning till hemmet. Det breda utbudet från Belid omfattar allt från taklampor och vägglampor till badrumsbelysning och spotlights. Hos oss på Chilli hittar du Belids fantastiska sortiment av vacker belysning.


Nordisk design som håller över tid

Lamporna från Belid håller en hög kvalitet. Den skandinavisk kvaliteten ackompanjeras av en tidlös design vilket gör att du kan njuta av dina lampor från Belid år efter år. Den klassiskt stilrena designen passar bra in i de flesta hem och inredningsstilar, vilket gör dem både njutbara och hållbara över tid.


Mer än bara ljus

Målsättningen att ta tillvara på ljuset från det nordiska arvet är en stor del av Belid och deras produkter. Med rätt belysning kan du förändra upplevelsen i ett rum. Därför är belysning en så viktig del för vårt mående och trivsel. I vårt utbud av Belids produkter finns belysning för hela hemmet. Här hittar du bland annat den populära pendellampan Capo, ljuskronan Gloria och den klassiska matsalslampan Primus. Spana in sortimentet och vi kan garantera att du kommer hitta något som passar hemma hos just dig!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar