Colonial Candle

Visar 51 st stilsäkra produkter

Colonial Candle - Doftljus sedan 1905

Colonial Candle har i mer än 100 år tillverkat smakfulla doftljus i USA. Varumärket har blivit en ikon på doftljusmarknaden och de är än idag omåttligt populära runt om i världen för sina fantastiska dofter. Doftljusen kommer i en glasburk och karakteriseras av en sofistikerad, tidlös design.

Sortera på

Historien om Colonial Candle

Colonial Candles ljushistoria började 1905 i Massachusetts USA med Mabel Baker, som var en före detta lärare som började göra doftljus hemma i sitt lilla kök i Cape Cod. Hennes ljus blev snabbt populära bland vänner och familj, vilket resulterade i att hon började sälja dem i sin mans lokala butik. Redan vid 1909 hade försäljningen tagit sån fart att flera butiker runt om Cape Cod sålde Mrs. Baker’s doftljus.


Colonial Candle idag

Mrs. Baker gjorde ett starkt avtryck efter sig och Colonial Candle är idag känt som det första ljusföretaget grundat av en kvinna. All tillverkning sker idag i North Carolina med samma stolthet och precision som för över hundra år sedan. Colonial Candle är noggranna med att varje ljus ska kännas unikt, allt från doft, färg, vax till den perfekta veken.


De har ett stort utbud doftljus i allt från klassiskt rena och friska dofter till fruktiga dofter som får dig att tänka tillbaka på den härliga sommaren. Colonial Candle är mer än bara ett doftljus. Det är en helhetsupplevelse som sätter guldkant på tillvaron och har gjort det i amerikanska hem ända sedan 1909.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)