Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Cottex - 40 år av trendig belysning

1 st produkter

Cottex har över 40 år på nacken i belysningsbranschen och har specialiserat sig på att erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. De arbetar efter ledorden “en bra lampa ska inte kosta skjortan” vilket ger sortimentet ett tydlig fokus och har blivit Cottex signum.

 

Cottex - brett sortiment av belysning för hemmet

I Chillis sortiment från Cottex hittar du över 150 olika lampmodeller för miljö- och hembelysning. Välj mellan lyxiga takkronor, trendiga taklampor, coola bordslampor, stilrena vägglampor och allt du kan tänka dig. Belysning är en minst viktig del av helheten i ditt hem som dina möbler och inredning. Med rätt belysning framhäver du din inredning och får hemmet att kännas trivsamt!

 

Olika typer av belysning gör helheten

Oftast behövs tre typer av belysning i ett hem för att det ska kännas komplett: allmänbelysning, punktbelysning och stämningsbelysning. I Cottex sortiment hittar du mängder av lampmodeller att välja på inom samtliga av dessa tre kategorier. Oavsett vilken inredningsstil du föredrar så kan vi garantera att du hittar något som passar just dig i Cottex breda sortiment - dessutom, till riktigt bra pris!

Visar 1 av 1 produkter