Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

La Forma - ett unikt varumärke

1 st produkter

La Forma är ett möbel- och heminredningsvarumärke med sitt ursprung i Barcelona. I La Formas sortiment hittar du inredning med en unik design.

 

Ett trendigt sortiment

Är du på jakt efter inredning som skapar det där lilla extra i ditt hem? Då är La Formas sortiment helt rätt för dig. La Forma erbjuder ett sortiment för perfektionisten som letar efter stilrena och unika inredningsdetaljer. Med rena linjer designar varumärket möbler och heminredning i modern stil. Produkterna i sortimentet går enkelt att mixa och matcha tillsammans men fungerar också utmärkt att kombinera med din redan befintliga inredningsstil där hemma. I sortimentet hittar du allt ifrån mindre inredningsdetaljer till större möbler.

 

Inredning med funktionell design

Varumärket La Forma fokuserar på att ta fram produkter som är funktionella och platsbesparande. I sortimentet finner du ett flertal smarta bäddsoffor som enkelt går att fälla ut till en härlig säng. Till hemmet som behöver platsbesparande möbler är bäddsoffan Moroni ett utmärkt alternativ. Bäddsoffan är endast 100 cm bred och fungerar lika bra som en mindre soffa på dagen som en säng på natten. Bäddsoffan Viana är en annan storfavorit från La Formas sortiment. Den stilrena soffan är designad i modern stil som passar de flesta hem. På kvällarna kan bäddsoffan enkelt förvandlas till en 160 cm säng för dina gäster.