Markslöjd

Visar 696 st stilsäkra produkter
1be0a2be8f5cb8ebb902b23099360af9.jpg

Trendig belysning från Markslöjd

Markslöjd är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag och finns representerade i en mängd olika länder över hela världen. Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade från början med hemslöjdsartiklar innan de valde att satsa på belysning. Idag är Markslöjd ett populärt varumärke som förknippas med kvalitet och design. Varumärket har blivit en ikon för trendig och funktionell belysning så väl som inredningsdesign som pryder stilmedvetna hem världen över. Hos Markslöjd hittar du ett brett sortiment av belysning i en mängd olika design, färg och storlek.

Historien om Markslöjd

Vid starten fokuserade Markslöjd främst på svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun. Huvudkontor och centrallager finns fortfarande kvar i hjärtat av det så kallade ”Textilriket” medan merparten av produktionen sker i Fjärran Östern.

Markslöjds vision är att göra världen till en ljusare plats – och det har de lyckats med, bokstavligt talat i alla fall om du frågar oss på Chilli. Varumärket riktar in sig på såväl belysning till hemmet som till offentliga miljöer och erbjuder ett brett sortiment av dekorationsbelysning och julbelysning.

Elsäkerhet har alltid varit en ledstjärna hos Markslöjd. Därför kan du alltid via märkningar spåra en lampa som Markslöjd har tillverkat. En stor del av de Skandinaviska hushållen har garanterat en eller flera belysningar från Markslöjd. Vänd på lampan och titta efter på etiketten!

Markslöjd – mer än bara belysning

Den inredningsintresserade vet att belysningen är otroligt viktig för helhetsintrycket i ett rum, kanske till och med den viktigaste inredningsdetaljen av alla. Att välja belysning som framhäver inredningen och möblerna i ett rum på rätt sätt är minst lika viktigt som själva inredningen i sig. Belysning är en del av inredningen helt enkelt!

Belysning från Markslöjd är så mycket mer än just bara belysning! En lampa från Markslöjd är den perfekta kombinationen av funktionell belysning och stilfull design. Vi vågar lova att varje lampa från Markslöjd blir minst lika mycket snygg inredningsdetalj i ditt hem som praktisk belysning. Dessutom finns lamporna i en mängd olika stilar och material som passar de flesta hem. Hos Markslöjd hittar du belysning i allt från trendig mässing och metall till avskalad svart med exponerade glödlampor och pampiga kristallkronor.

I vårt sortiment av belysning från Markslöjd hittar du ett brett utbud av:

  • Taklampor
  • Vägglampor
  • Golvlampor
  • Bordslampor
  • Adventsljusstakar och julbelysning
  • Utebelysning

Tre klassiska designlampor från Markslöjd

Capital Taklampa.

Denna populära taklampa i stilren design med 9 exponerade glödlampor finns i modern krom och stilfull mässing. En favorit i det trendiga hemmet som passar de flesta inredningsstilar. Välj gärna glödlampor i antik design för att öka stilfaktorn ytterligare.

Sky Taklampa

Sky taklampa är en stilren taklampa med tre exponerade glödlampor hängandes i olika höjder. Välj mellan färgerna svart och mässing. Perfekt att hänga ovanför matbordet eller soffbordet. Ett självklart val för det trendmedvetna hemmet!

Läckö Kristallkrona

Läckö är en pampig kristallkrona som garanterat blir ett blickfång oavsett vart du väljer att placera den. Den ger ett lyxigt intryck och är ett riktigt hantverk. Låt den sätta pricken över i:et i matsalen eller vardagsrummet eller förhöja känslan av lyx i sovrummet. Den kan inte annat än bli succé!

Hos Chilli hittar du alltid designbelysning från Markslöjd till riktigt bra priser och med upp till 25% rabatt! Spana in vårt utbud online och i butik. Välkommen till Chilli!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar