Markslöjd

Visar 667 st stilsäkra produkter

Markslöjd – lampan som fulländar ditt hem

För ett fulländat hem behövs rätt lampa. Den rätta lampan för dig hittar du i Markslöjds sortiment oavsett om du är ute efter en taklampa, golvlampa eller bordslampa.

Vad kan jag hitta i Markslöjds sortiment?

I Markslöjds sortiment hittar du taklampor, golvlampor, vägglampor, bordslampor och plafonder för alla rum och olika inredningsstilar. Hos oss på Chilli kan du även hitta Markslöjds eleganta adventsljusstakar inför julhögtiden.


Håller Markslöjd en miljövänlig standard?

Markslöjd är medvetna om att alla val, stora som små, har en miljöpåverkan. Därför väljer Markslöjd att aktivt arbeta med att återvinna krossade produkter, att samarbeta med Elkretsen för att få tillgång till återvunnet material och är dessutom självförsörjande på grön el från vindkraft. Vi på Chilli är stolta återförsäljare av Markslöjds miljövänliga produkter.


Vilka är Markslöjds populäraste produkter?

Markslöjd har skapat många riktigt fina lampor genom åren. Hos oss på Chilli kan du hitta ett stort utbud av många favoriter som exempelvis den eleganta plafonden Hovdala, den ljuvliga taklampan Capital, den unika vägglampan Shelf och den söta bordslampan Swan för att nämna några få.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar