MICKI

Visar 9 st stilsäkra produkter

MICKI – lek, fantasi och upptäckarlust

Varumärket MICKI skapar träleksaker som fyller barnens värld med lek, fantasi och upptäckarlust. MICKIS träleksaker har så hög hållbarhet att många generationer fram kan leka, busa och lära med dem.

Vad för leksaker finns i MICKIs sortiment?

Lärorika MICKI bokstavsklossar, underhållande dragleksaker som exempelvis Val Senses, en inspirationsfylld snickarlåda som är komplett med verktyg och ett spännande leksakskök är några av de alla leksaker du hittar i MICKIs sortiment. Allt detta och ännu mer hittar du givetvis hos oss på Chilli.


När blev varumärket MICKI så välkänt?

MICKI blev välkänt år 1944 när de skapade deras första leksak, “Micki-Kul”. Micki-Kul, som är uppbyggd av målade kulor, blev snabbt en storfavorit på marknaden. De stora framgångarna lockade varumärket till att producera ännu fler leksaker. Idag har MICKI många storsäljare som exempelvis MICKI Leksakskök. De har även licens för att skapa leksaker baserade på figurer som Pippi Långstrump, Bamse och Babblarna. Du hittar alla favoritfigurer och leksaker hos oss på Chilli, välkommen in!


Hur kontrolleras säkerheten på MICKI?

För att försäkra sig om barnens säkerhet så väljer MICKI att genomföra ett flertal tester för flamsäkerhet, kemikalier och för potentiellt lösa delar. Leksakerna från varumärket utvecklas noggrant för att varje barn ska vara trygg under lekstunderna. Om du vill ha leksaker med hög säkerhet så MICKI rätt varumärke för dig.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)