Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Mogihome - design with love

0 st produkter

Mogihome har sedan starten 2012 drivits av att inspirera och sprida glädje till inredningsintresserade människor. Mogihome älskar inredning och det lyser genom i hela deras sortiment. Med gedigen kvalitet och hög trendkänsla är produkterna lätta att förälska sig i. Välj mellan en stor bredd av produkter med allt från textilier som bäddset, kuddar, plädar, fårskinn och frotté till möbler i alla dess former.

 

Väldesignade produkter av hög kvalitet

Mogihome har som vision att erbjuda väldesignade produkter av hög kvalitet till ett bra pris. Deras breda sortiment med textilier som bäddset, kuddar, plädar, fårskinn och frotté till möbler i alla dess former är minst sagt lätt att tycka om. Oavsett vilken inredningsstil du har hemma finns det garanterat en Mogihome-produkt som faller dig i smaken.

 

Hög trendfaktor till bra priser

Med en stark trendmedvetenhet erbjuder Mogihome säsongsbetonade produkter för alla hemmets rum. Mogihome följer säsongens trender i val av material och färg, men sätter alltid sin unika Mogihome-touch på det hela.

 

Mogihome hos chilli.se

På chilli.se hittar du ett stort utbud av produkter från Mogihome. Här finner du bland annat bäddset i olika storlekar och utföranden, gardiner i olika modeller och mönster samt snygga och trendiga möbler. Vilka är dina favoriter?

    Visar 0 av 0 produkter