Oriva

Visar 142 st stilsäkra produkter

Oriva – för en ljusare framtid

Oriva är ett varumärke som sedan 1967 har arbetat med att designa belysning för alla rum. I sortimentet hittar du allt ifrån glittrande kristallampor till mindre ledljuskällor.

Skapa stämning och kontraster i ditt hem

Oriva är ett varumärke som skapar spänning, förändring och kontrast i människors liv med hjälp av belysning. Ditt hem förtjänar ett vackert ljus för att du och din familj ska känna er tillfredsställda med tillvaron. Sedan 60-talet har Oriva följt utvecklingen inom belysning och design med stor passion. Varumärkets vision är att erbjuda lampor med hög kvalité och vackert ljus. Varje produkt är noggrant utformad med ett unikt utseende. Oavsett vilken känsla du vill förmedla så har Orivas sortiment belysning för alla hem.

Stilren belysning för alla rum

Oriva tillhandahåller ett brett sortiment av belysning för alla rum. Varumärket har gjort sig känt för sina hängande fönsterlampor. De stilrena vackra fönsterlamporna hittar du i olika designer och färger. En av storfavoriterna är lampan Globe som är designad i skandinavisk stil. Lampan finns i två olika utföranden, en i svart och guld och den andra i vit och silver. Oriva erbjuder också hängande taklampor. Är du på jakt efter en ny lampa i ditt sovrum som bidrar till ett mjukt och harmoniskt ljus så är taklampan Molly helt rätt för dig. Lampan är tillverkad med en textilskärm i ett fint vitt linnetyg som avger ett behagligt ljus i ditt sovrum.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Typ
Kategori
Pris