Thuka

Visar 130 st stilsäkra produkter

Thuka – skandinavisk interiör för barn

Thuka grundades i Danmark 1972 och är specialiserat på design, tillverkning och försäljning av skandinaviska interiörlösningar för barn. De utvecklar kompletta, moderna skandinaviska möbler och interiör för spädbarn och barn. Alla Thuka-produkter är utformade för att skapa en säker och stimulerande miljö som anpassar sig, växer och förvandlas för att möta barns pågående utvecklingsbehov. Thuka använder sin kunskap om barn för att skapa funktionella, lekfulla och hållbara rumslösningar till överkomliga priser.

Thuka – Giftfria möbler för barn

Thuka tillverkar inte bara möbler som är vackra att titta på utan varje möbel har ett noga genomtänkt syfte. Thuka skapar en säker miljö för barns utveckling och stimulerar barns naturliga nyfikenhet och kreativitet genom sina produkter. Thukas produktionsanläggning i Europa har mer än 200 dedikerade och kompetenta medarbetare för att kunna garantera högsta kvalitet. I tre europeiska fabriker produceras sängar och förvaringsprodukter i tall, björk och MDF. Thuka har sin egen textilproduktion i Asien för att kunna säkerställa att alla textilier som används i tillverkningen av möbler lever upp till deras strikta krav på giftfria och miljövänliga material.

Thuka – mer än bara barnmöbler

Thuka har varit i spetsen för möbeldesign för barn i mer än 40 år. Varumärkets slogan lyder “skapad av experter – testad av barn” och deras vision är att få ut det mesta av varje barns potential. Genom dedikerad tillämpning av kunskap om barn designar och distribuerar de funktionella, lekfulla och hållbara barnmöbler och interiörlösningar till överkomliga priser.

Brett utbud av barnmöbler från Thuka hos Chilli

Att välja inredning och möbler till barnrummet kan vara en utmaning. Det är mycket att tänka på – allt från säkerhet till funktionalitet. Därför har vi på Chilli valt att satsa på att ta in barnmöbler och interiör från Thuka, för att hjälpa dig att göra valet enkelt. Hos oss hittar du ett brett utbud av noga utvalda barnmöbler från Thukas sortiment. Välj mellan barnmöbler från Thuka en mängd olika färger, stilar och design som passar de flesta hem. Bland annat hittar du:

  • Thuka säng
  • Thuka matstol
  • Thuka loftsäng
  • Thuka barnstol
  • Thuka våningssäng
  • Thuka spjälsäng
  • Thuka soffbord
  • Thuka barnsäng
  • Thuka bord

Klicka hem din favorit redan idag från chilli.se eller besök någon av våra butiker! Välkommen till Chilli! Alltid fri frakt, snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Bäddmått
Typ
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar