Matbord Hera 180 cm

Trä|Svart

Artikelnummer: 130474
Antal
1

Specifikationer

Mått
Höjd75 cm
Material
MaterialtypRustik alm
BehandlingVaxbehandlad
BordsskivaVaxbehandlad återvunnen alm
Antal
Sittplatser6 st
Övrigt
VarumärkeAll Authentic
SerieHera
FärgnamnBrun
Färg
Färg ben
FormRektangulär
UnderredeMetall
Nettovikt (Kg)53 kg
Tjocklek Skiva2.5
StilIndustriell
UtseendeTräMetall

Produktinformation

Limerick är ett riktigt klassiskt matbord i vintagestil, där det verkligen märks att bordet är tillverkat i trä. Det har ett lite rustikt utseende, där det faktum att det inte är helt ”perfekt” är en del av dess charm. Limerick är ett matbord som verkligen lever och som verkligen skapar atmosfär och stämning.

Bordsskivan är tillverkad från gamla trämöbler och dörrar, ofta över 100 år gamla, och det handlar således om äkta levande trä. Om du vill skaffa dig en riktigt klassisk matgrupp som verkligen andas historia så ska du börja med Limerick - något mer genuint hittar du knappast idag!

Tänk på!
- Trämöbler som är vaxade ska behandlas med vax, det är fel att använda olja eftersom vissa oljor innehåller lösningsmedel som löser upp den vaxade ytan. Vax ger bättre skydd än olja men gör ändå att ytan känns levande och naturlig.
- Använd ett vax avsett för möbler som är lättarbetet och ger en hård och skyddande yta. 
- Var försiktig när du placerar varma, fuktiga, hårda eller vassa föremål som kan skada ytan på din möbel. Använd underlägg och liknande.
- Faktorer som ljus och användning påverkar hur snabbt träet mognar och ändrar nyans. Träet rör sig beroende på temperatur och luftfuktighet i rummet och fler sprickor kan uppkomma vilket bidrar till möblens tidlösa karaktär.  

Varumärke

All Authentic
All Authentic

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt
Shoppa våra Instagram-favoriter