Beach House

46Produkter

Beach House – sängkläder av högsta kvalitet

Sedan år 2009 har varumärket Beach House sålt lyxiga sängkläder av hög kvalitet i Jersey-material i Europa. Det populära Jersey-materialet utvecklades av butiksägaren Rachel Ashwell i Kalifornien under 90-talet. Hennes idé var att eftersom folk älskar att ta på sig en riktigt mjuk och skön t-shirt – varför inte utveckla sängkläder i samma material? Jersey-lakanen gjorde snabbt succé har fortsatt att växa i popularitet sen dess. Designen är, precis som namnet antyder, inspirerat av kustområdena i Kalifornien för att skapa en härlig känsla av avkoppling. Uppgradera sovrummet med lyxiga Jersey-lakan från Beach House!

Populära filter:

Prisvärda lakan från Beach House hos oss på Chilli

När designern och butiksägaren Rachel Ashwell under 90-talet började sälja Jersey-lakan i bomull i sin butik i Kalifornien var det ingen som hade kunnat ana hur populära de skulle komma att bli. Rachel tänkte: “Om folk tycker att en t-shirt i bomull är så fantastiskt skön att sova, varför inte utveckla sängkläder i samma material?". Sagt och gjort. Rachel började sälja sängkläderna som idag är kända som "Jersey-lakan" i sin butik och de blev snabbt populära.

När Oprah Winfrey uppmärksammade Jersey-lakanen och benämnde dem som “årets upptäckt” och konstaterade att hon aldrig tidigare sovit så skönt, var spridningen ett faktum! Efterfrågan på sängkläderna ökade kraftigt och spred sig även till andra länder. Beach House var en av de varumärken som tog Jersey-sängkläderna till Europa. Jersey-sängkläderna i Beach House sortiment är skapade för att ge dig den underbara känslan av att sova i en mjuk och skön t-shirt – varje natt!

Beach House har ett brett sortiment av sängkläder i Jersey-material. Här hittar du bland annat:


  • - Påslakan
  • - Lakan
  • - Örngott
  • - Plädar och filtar

Jersey-lakan från Beach House – kvalitet, hållbarhet och komfort!

Att få sova i påslakan som är lika bekväma som den skönaste T-shirten du äger är fantastiskt, tycker vi på Chilli. Sängkläderna är bekväma, mjuka och finns i en mängd olika färger. Välj mellan neutrala och behagliga färger som puderrosa, beige, brun, vit och grå. Beach House sängkläder är tillverkade i hållbart tyg av hög kvalitet. Tyget är Ökotex-certifierat vilket innebär att tillverkningen av produkterna är helt giftfri. Dessutom är lakanen testade för vridning, hållbarhet och färgfasthet och håller en hög kvalitet och fantatsisk komfort. Med Jersey-lakan från Beach House får du en fantastisk sovupplevelse varje kväll!


Jerseylakan från Beach House i stilfull design blir lika mycket en vacker inredningsdetalj som de är bekväma att sova i. Investera i ett par exklusiva sängkläder från Beach House hos oss på Chilli redan idag! Du kommer inte att ångra dig, vi lovar! Alltid fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filter
Kategori
Serie
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Färg
Funktion
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar