Beach House

Visar 26 st stilsäkra produkter

Beach House – bäddtextil av högsta kvalitet

Sedan 2009 har varumärket Beach House sålt lyxiga sängkläder och bäddtextilier i Europa. Med grundtanken att sängkläderna ska vara lika sköna att sova i som din mjukaste t-shirt tog Rachel Ashwell fram de nu omåttligt populära jersey-lakanen.

Beach House - kvalitetstextilier till ditt hem

När designern och butiksägaren Rachel Ashwell under 90-talet började sälja Jersey-lakan i bomull i sin butik i Kalifornien var det ingen som hade kunnat ana hur populära de skulle komma att bli. Rachel tänkte: “Om folk tycker att en t-shirt i bomull är så fantastiskt skön att sova, varför inte ta fram sängkläder i samma material?". Sagt och gjort. Rachel började sälja sängkläderna som idag är kända som "Jersey-lakan" i sin butik och de blev snabbt populära.


När Oprah Winfrey uppmärksammade Jersey-lakanen och benämnde dem som “årets upptäckt” och konstaterade att hon aldrig tidigare sovit så skönt, var spridningen ett faktum! Efterfrågan på sängkläderna ökade kraftigt och spred sig även till andra länder. Beach House var därmed ett av de varumärken som tog Jersey-sängkläderna till Europa.


Beach House har ett brett sortiment av sängkläder i Jersey-material. Här hittar du bland annat:

  • Påslakan
  • Lakan
  • Örngott
  • Plädar och filtar


Låt sovrummet vara din plats för återhämtning

Sängkläderna från Beach House är bekväma, mjuka och finns i en mängd olika färger. Välj mellan neutrala och behagliga färger som puderrosa, beige, brun, vit och grå. Beach House sängkläder är tillverkade i hållbart tyg av hög kvalitet. Tyget är Ökotex-certifierat vilket innebär att tillverkningen av produkterna är helt giftfri. Dessutom är lakanen testade för vridning, hållbarhet och färgfasthet och håller en hög kvalitet samt har en fantastisk komfort. Vi på Chilli tycker att sovrummet ska vara en plats för återhämtning. Med sköna kvalitetssängkläder från Beach House kommer du längta efter att krypa ner i sängen, kväll efter kväll.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Funktion
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar