Coast Living

132Produkter

Coast Living - drömmen om ett hem vid havet

Coast Living erbjuder möbler i naturnära material och färger. Med inspiration från ett liv vid kusten går möblerna i en marin stil och kommer förvandla ditt hem till en harmonisk oas.

Populära filter:

Naturnära material och färger skapar en harmonisk enhet

Med inspiration från naturens enkelhet erbjuder Cost Living möbler med ett formspråk som taget ur ett lyxigt hem i The Hamptons. Den marina inredningsstilen är något som verkligen fångat och drivit Coast Living i utvecklingen av deras möbler. Med en tydlig koppling till strand och hav blir kombinationen av material- och färgval magisk, och oavsett vad du bor kan du med dessa möbler inreda ditt hem till en harmonisk oas som andas kustliv rakt igenom.


Marin inredningsstil med det lilla extra

I den marina inredningsstilen är det materialen och färgerna som sätter stilen. Möblerna från Coast Living går i en naturlig färgskala med en ljus bas och inslag av härligt bleka pasteller. I kombination med gedigna material som trä och linne blir resultatet enastående. De väldesignade möblerna ger ditt hem en härligt avslappnad och naturnära känsla och med detaljer i bland annat trä, mässing och glas skänker de ditt hem det lilla extra.

Filter
Kategori
Antal sittplatser
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Typ
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Antal stolar
Serie
Form
Funktion
Utseende
Stil
Leverans inom 2-6 vardagar