Coast Living

Visar 72 st stilsäkra produkter
062dd06623b95dd301a02455cb2bc5af.jpg

Coast Living - drömmen om ett hem vid havet

Coast Living erbjuder möbler i naturnära material och färger. Med inspiration från ett liv vid kusten går möblerna i en marin stil och kommer förvandla ditt hem till en harmonisk oas.

Cyber Monday
Sortera på

Naturnära material och färger skapar en harmonisk enhet

Med inspiration från naturens enkelhet erbjuder Cost Living möbler med ett formspråk som taget ur ett lyxigt hem i The Hamptons. Den marina inredningsstilen är något som verkligen fångat och drivit Coast Living i utvecklingen av deras möbler. Med en tydlig koppling till strand och hav blir kombinationen av material- och färgval magisk, och oavsett vad du bor kan du med dessa möbler inreda ditt hem till en harmonisk oas som andas kustliv rakt igenom.


Marin inredningsstil med det lilla extra

I den marina inredningsstilen är det materialen och färgerna som sätter stilen. Möblerna från Coast Living går i en naturlig färgskala med en ljus bas och inslag av härligt bleka pasteller. I kombination med gedigna material som trä och linne blir resultatet enastående. De väldesignade möblerna ger ditt hem en härligt avslappnad och naturnära känsla och med detaljer i bland annat trä, mässing och glas skänker de ditt hem det lilla extra.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Cyber Monday
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Typ
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Cyber Monday
Kampanjer
Leverans inom 2-6 vardagar