Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Design by Retro - tar det bästa av 70-talets design till nutid

0 st produkter

Inspirerade från 70-talet tillhandahåller Design by Retro ett brett utbud möbler i retrostil. Den uttrycksfulla designen och starka färgerna väcker nostalgin och ger ditt hem en personlig stil.

 

Design där grafiska linjer möter mustiga färgkombinationer

Varumärket Design by Retro erbjuder möbler inspirerade av 70-talets härliga och uttrycksfulla design. Här hittar du en mängd olika möbler där kombinationen av grafiska linjer och mustiga färger tillsammans förvandlar ditt hem till en riktig 70-tals dröm!

Utmärkande för retrostilen och 70-talet är klassiker som förvaringsmöbler i mörka träslag samt klädda möbler i sammet och läder, i varma färger som till exempel senapsgul, petrol och olivgrön. I sortimentet från Design by Retro finner du just detta. Vad sägs om en stilfull skänk i teak, en härlig sammetssoffa eller en matstol i konstläder? Oavsett behov och önskemål hittar du garanterat en retrofavorit från Design by Retro att förälska dig i.

 

Detaljerna som sätter retrostilen

Signifikativt för retrostilen och inte minst möblerna från Design by Retro är detaljerna. Här är det de små sakerna som gör skillnad, som till exempel vackra träben, detaljer i mässing eller pikerade element. Möblernas design och utsmyckning bidrar till en personlig inredning och skapar en nostalgisk atmosfär. Med andra ord har Design by Retro verkligen tagit det bästa av 70-talets design till nutid!

    Visar 0 av 0 produkter