Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

GDNT - sov gott med 22 års garanti

0 st produkter

Med lång erfarenhet av sängtillverkling är nu GDNT en av landets ledande sängproducenter. Här hittar du kvalitetssängar med hög komfort och stilkänsla, i olika modeller och utföranden.

 

GDNT - din nya kvalitetssäng

GDNT är en av landets ledande sängproducenter och erbjuder kvalitetssängar för dig som önskar en säng med hög komfort och genomtänkt design. GDNT tillhandahåller flera olika sängserier med sängar i olika storlekar och utföranden, samt i olika prisklasser. Tack vare lång erfarenhet av sängtillverkning kan du som kund alltid räkna med ett gediget yrkeskunnande och hög kvalitet när du väljer en säng från GDNT.

 

Optimal komfort

För att säkerställa en optimal liggkomfort, jämn tryckavlastning och lång hållbarhet använder GDNT material och komponenter av hög kvalitet vid tillverkningen av samtliga sängar. GDNT’s vision är att skapa sängar som stödjer kroppens alla tryckpunkter för att du ska få en så god återhämtning som möjligt under din sömn. Med en säng från GDNT kommer du längta efter att gå och lägga dig om kvällarna!

 

Höj stilkänslan i sovrummet

Sängarna från GDNT är inte bara sköna att sova i. De har även en enastående design som verkligen kommer att höja stilkänslan i ditt sovrum. Sängarna finns i flera olika modeller, färger och utföranden - allt för att du ska hitta en som just du trivs med. Ett stort plus är även det stilstarka tyget som håller sig fint år efter år.

 

Alltid 22 års garanti på sängar

I en säng från GDNT sover du extra tryggt. Samtliga sängar har 22 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

    Visar 0 av 0 produkter