Hoppekids

Visar 114 st stilsäkra produkter

Hoppekids - lekfulla svanenmärkta barnmöbler

Hoppekids erbjuder ett brett sortiment svanenmärkta barnmöbler med ambition att skapa en bättre framtid för våra barn. Med möbler från Hoppekids kan du ta barnrummet till nya höjder - bara fantasin sätter gränserna!

Hoppekids - så mycket mer än bara ett barnrum

För Hoppekids är ett barnrum så mycket mer än bara ett rum med möbler i. Ett barns rum är den säkra plats från var man som liten börjar utforska världen, lär sig om såväl stora som små saker samt låter fantasin flöda. Ett barns rum är också en plats där både säkerhet och god sömn är av viktig betydelse. Hoppekids har därför gjort det till sitt uppdrag att erbjuda hållbara barnmöbler som främjar god sömn, lek och kreativt lärande.


Hög kvalitet - från materialval till färdig möbel

Hoppekids tillverkar sina möbler i egna fabriker, vilket gör att de kan ha en god inblick i tillverkningen och kunna säkra en hög kvalitet, från materialval till färdig möbel. Möblerna från Hoppekids är svanenmärkta. Det trä som används är noggrant utvalt sett till olika kriterier från kvalitet och kommer därför från ett hållbart skogsbruk.


Dinosaurier, enhörningar eller varför inte rymden?

Hos oss på Chilli hittar du ett brett urval av svanenmärkta barnmöbler från Hoppekids. Välj mellan barnsängar, barnmöbler och förvaringsmöbler i olika modeller, storlekar och utseenden. Hos Chilli finner du flera av Hoppekids mest populära serier av barnmöbler, som till exempel Anne-Marie och förvaringsmöblerna Nonno. Hoppekids erbjuder dessutom möbler som går i olika teman, som till exempel dinosaurier, enhörningar eller rymden. Detta är perfekt om du på ett enkelt sätt vill skapa ett fantasifullt barnrum som främjar kreativitet och lek!


Hos Chilli hittar du bland annat de här möblerna från Hoppekids:

  • - Våningssängar
  • - Kojsängar
  • - Himmelsängar
  • - Juniorsängar
  • - Hussängar
  • - Barnbord och barnstolar
  • - Hyllor och förvaring
  • - Skrivbord och arbetsbänkar
  • - Barnmöbler med teman

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar