Horredsmattan

Visar 33 st stilsäkra produkter

Horredsmattan - mer än bara mattor!

Med ett stort fokus på kvalitet erbjuder Horredsmattan hållbara, slitstarka och funktionella mattor med stark karaktäristisk design. Välj bland mattor för alla rum och i mängder av storlekar, material och mönster.

Horred - platsen där våra svenska designklassiker föddes

Horredsmattan är ett idag välkänt varumärke som härstammar från den djupt rotade hantverkstraditionen i byn Horred utanför Borås. Redan under 1500-talet började byborna i bygden att väva textilier i hemmen och mot slutet av 1900-talet stod regionen för hälften av hela Sveriges textilexport. Genom den så kallad förläggarverksamheten fick byborna material och mönster hemlevererade för att kunna väva textilier i sina hem. Med en föredömlig företagsanda och uppfinningsrikedom föddes våra svenska designklassiker.


Hållbara, slitstarka och funktionella mattor med karaktäristisk design

Med kunskap och hantverkstradition som gått i arv genom generationer håller en Horredsmatta alla krav du kan ställa på en matta - hållbar, slitstark, funktionell och inte minst estetiskt tilltalande med sin karaktäristiska design. På Chilli.se finner du ett stort utbud mattor från Horredsmattan. Välj bland mattor i olika storlekar, material och mönster och hitta mattan som passar hemma hos just dig.


Trendig design med kvalitet i fokus

När Horredsmattan började väva sina mattor under mitten av 1950-talet var inställningen att en matta ska hålla livet ut. Även om vi idag ser vi annorlunda på hem och inredning genom att vi influeras av trender och gärna byter ut såväl möbler som inredning då och då, håller Horredsmattan hårt på kvalitetsaspekten. För Horredsmattan är det lika viktigt att erbjuda mattor som går i de senaste trenderna som att alla mattor ska hålla en hög kvalitet.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar