In Living

Visar 2782 st stilsäkra produkter

In Living – prisvärda möbler för alla rum och miljöer

In Living är ett av våra mest folkkära varumärken. Och det är inte konstigt att det har blivit så populärt. Med ett mångfacetterat och brett sortiment tillhandahåller In Living prisvärda möbler för alla rum och miljöer. Formgivningen fokuserar på att förena flera funktioner i en möbel för att kunna maximera användbarheten och komforten. Inte sällan ger möblerna prov på en synnerligen stor uppfinningsrikedom och erbjuder många smarta detaljer och fiffiga finesser. Samtidigt sätts design och kvalitet i centrum, vilket skapar produkter som tilltalar de flesta och som håller i många år framöver.

Kampanj

In Living – möbler och inredning som fulländar ditt hem

Det är inte helt lätt att hitta ett varumärke som erbjuder ett så brett men samtidigt enhetligt och stilfullt sortiment som In Living. Med många års erfarenhet av att skapa möbler och inredning som pryder våra skandinaviska hem till perfektion, har In Living utvecklat ett sortiment som är heltäckande och passar de flesta hem, oavsett inredningsstil. Kombinera gärna flera möbler och inredningsdetaljer från In Living för att skapa en enhetlig känsla i ditt hem. Vi på Chilli gör allt för att du ska kunna skapa ett personligt hem med möbler och inredning som känns som du! Ett trendigt hem ska inte behöva kosta skjortan därför satsar vi på ett stilsäkert, trendigt och prisvärt sortiment. In Living passar som handen i handsken in i vårt sortiment. Med andra ord – hos Chilli får du mycket stil för pengarna.

Köp In Living online hos Chilli

Vi på Chill har noga valt ut de mest stilsäkra och prisvärda produkterna ur In Livings sortiment. Allt för att du ska kunna inreda ditt drömhem – precis så som du vill ha det! I Chillis sortiment från In Living hittar du bland annat:

  • Sängar
  • Soffor
  • Mattor
  • Bord
  • Matgrupper
  • Barnmöbler
  • Textilier
  • Krukor och vaser
  • Dekoration och inredningsdetaljer

Oavsett vad du söker, så hittar du garanterat något för dig och ditt hem hos In Living! Klicka hem dina favoriter för hemmet från In Living på Chilli.se redan idag! Alltid med fri frakt, 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Typ
Stil
Kategori
Utseende