InBed

Visar 2 st stilsäkra produkter

InBed Sweden - Exklusiva sängar för alla livsstilar

InBed Sweden är ett unikt sängföretag med ambition att hjälpa dig skapa Sveriges skönaste sovrum! Med exklusiva sängar och sängtillbehör låter de färg och funktion förenas för att skapa optimal komfort och design. Möblerna från InBed Sweden är handtillverkade i deras egen fabrik utanför Köping. I sängfabriken syr, bygger, klär och spikar hantverkare med mångårig erfarenhet möblerna under ett och samma tak, vilket de i princip är unika med i hela Sverige. InBed Sweden drivs av att ständigt förnya sina produkter för att utmana sängmarknaden. Detta gör de genom att bland annat kontinuerligt leta efter både ny teknik och nya tyger för att kunna skapa detaljer som får dem att sticka ut. Med en säng från InBed Sweden får du en riktigt snygg och unik kvalitetssäng som håller i många år!

Exklusiva sängar och tillbehör för alla livsstilar

InBed Sweden erbjuder en mängd exklusiva sängar och designtillbehör av högsta kvalitet. Genom att förena funktion med färg och form i sovrummet och har InBed Sweden som ambition att hjälpa dig skapa Sveriges skönaste sovrum. De exklusiva sängarna går att anpassa efter just dina behov och önskemål, både till komfort och utseende, vilket gör att du verkligen kan hitta en säng som är perfekt för dig!


Sängarna från InBed Sweden är mycket stilrena och även anpassade för olika miljöer och livsstilar. De designade tillbehören består av bland annat smarta detaljer, dekorativa smycken, väldesignade ben och snygga sänggavlar. Med en säng från InBed Sweden kan du vara säker på att du får en riktigt bra kvalitetssäng, som håller i många år.


Svenskt handtillverkade möbler

Alla möbler från InBed Sweden är handtillverkade i deras egen fabrik utanför Köping. Här syr, bygger, klär och spikar hantverkarna möblerna under ett och samma tak, vilket de i princip är unika med i hela Sverige. Hantverkarna som arbetar på InBed Swedens fabrik har mångårig erfarenhet av sängtillverkning, vilket gör att de kan hålla en mycket hög kvalitet på alla sina möbler. InBed är även mycket måna om vilka samarbetpartners de arbetar med, och väljer därför dessa med stor omsorg.


InBed låter kvalitet och hållbarhet genomsyra hela deras arbete, från idé till färdig möbel. De använder därför enbart återvinningsbara material, ÖKO-tex-märkta textilier samt jeanstyger av ekologisk bomull märkta med EU-blomman. InBed Sweden har marknadens mest stabila träramar och tjockaste ribbor, och allt trä som används är svenskt närproducerat och skövlas endast två mil från sängfabriken.


Ständig innovation och utveckling

InBed Sweden drivs av att ständigt förnya sina produkter för att utmana sängmarknaden. Detta gör de genom att bland annat kontinuerligt leta efter nya tyger och skapa nya detaljer för att sticka ut från andra sängföretag på marknaden.

InBed Sweden söker världen över efter ny teknik att integrera med sina möbler. Med hjälp av modern teknik och nya material önskar de hitta nya innovativa lösningar som ger ditt sovrum en extra wow-faktor!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Komfortzoner
Typ
Kategori
Kvalitet
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar