Ivy Ellis

1066Produkter

Ivy Ellis - den moderna drömmen

Ivy Ellis erbjuder möbler för det moderna hemmet. Med en stilren design och tilltalande färgskala kan möblerna inget annat än förgylla ditt hem.

Populära filter:

Med inspiration från det glada 20-talet och art deco

Glöm de vita väggarna! Med inspiration från 20-talet och art deco satsar Ivy Ellis på modernt designade möbler med djärva geometriska former och iögonfallande accentfärger. Den moderna inredningsstilen kännetecknas av en asymmetrisk balans av väl valda möbler och inredningsdetaljer som verkar tillsammans istället för att överglänsa varandra. I sortimentet från Ivy Ellis hittar du möbler med inspiration från riktiga designklassiker, som inte kan annat än att förgylla ditt hem. Kännetecknande för möblerna är valen av material, som till exempel olika träslag, sammet och metaller.


En illusion av större ytor

Möblerna från Ivy Ellis passar lika bra i den mindre lägenheten som den större villan. Gemensamt för möbler i modern stil är att dess mjuka design och tilltalande färger tillsammans ger ett intryck av att rummet upplevs större. På så vis kan rätt möbler verkligen maximera utrymmet i ditt hem. Kombinera möblerna med väl valda inredningsdetaljer i mässing eller krom och textilier med geometriska mönster för ett fulländat modernt hem.

Filter
Kategori
Typ
Bäddmått
Utseende
Färg
Antal stolar
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Form
Serie
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Funktion
Stil
Antal sittplatser
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar