Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sista chansen! Cyber Week slutar om:  

Varumärken

Noble House – prisvärt sortiment med fokus på kvalitet

1 st produkter

Noble House är ett svenskt varumärke som tillverkar trendiga och prisvärda hemtextilier för det skandinaviska hemmet. Nobel House skickliga team av svenska designers har under många år skapat stilfulla hemtextilier i fantasifulla och kreativa kombinationer med färger, mönster och motiv som har kommit att bli mycket populära i det svenska hemmet. Hemtextilier är ett enkelt och prisvärt sätt att förnya hemmet regelbundet med både färg och mönster så att det känns trendigt och modernt! Hos Noble House på Chilli hittar du allt från gardiner, kuddar, plädar, mattor till kökstextil och vaxdukar.

 

Hemtextil från Nobel House

Noble House släpper fyra kollektioner per år med trendiga nyheter baserat på säsongens senaste trender och färger. Utöver det hittar du alltid en bred och stilren bas av hemtextil som passar de flesta inredningsstilar och säsonger som du kan inreda ditt hem med. Är du på jakt efter ett par stilrena gardiner till sovrummet? Eller är det dags att våga ta in lite mer färg och mönster i hemmet med hjälp av kuddar och plädar? Oavsett vad, så hittar du garanterat det du söker i vårt breda utbud av hemtextil från Noble Design. Chillis stilexperter har noga valt ut sina textilfavoriter i Noble House sortiment – allt för att du ska kunna skapa ett trendigt och personligt hem med inredning som känns som du!

 

Noble House hos Chilli

I vårt utbud av textil från Noble House hittar du bland annat följande:

  • Gardiner
  • Kuddar
  • Dukar
  • Filtar/plädar

Från Noble House får du alltid lite mer än du förväntar dig! Varumärkets vision är att alltid överträffa sina kunders förväntningar. Vi hoppas att även du ska känna så när du väljer att köpa produkter från Noble House från Chilli.se. Alltid med snabb leverans och 265 dagars öppet köp! Fynda nu!

Visar 1 av 1 produkter