Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Ribbonwick - smakfulla doftljus för alla hem!

0 st produkter

Ribbonwick är ett erkänt varumärke från USA som tillverkar tidlösa och ekologiska doftljus. De är omtyckta av en bred skala människor för sin långvariga doft och fantastiska flamma som värmer och lyser upp. Ribbonwick har en skålformad design i glas, vilket gör den helt unik på marknaden.

 

Unika dofter med personlig karaktär

Alla Ribbonwick doftljus är utformade för att skapa en långvarig och stimulerande upplevelse. Dess närvaro kommer att engagera alla dina sinnen med sitt vackra sken och härlig doft. De erbjuder allt från förtrollande orientaliska aromrika toner till blommiga, lena och lätta dofter som kommer få dig att tro att du befinner dig mitt på en blomsteräng. Denna hypnotiska känsla är i själva verket snudd på verklig. Dofterna från Ribbonwick kommer nämligen från naturliga eteriska oljor, det vill säga extrakt från blommor, träd, frukter och örter.

 

Ett långsiktigt val

Ribbonwick säkerställer god kvalité genom att använda sig av sojavax. Sojavax är ett naturligt och förnyelsebart vegetabiliskt vax som kommer av oljan från sojabönan. Vegetabiliskt vax brinner vid en lägre temperatur i förhållande till traditionella ljus, vilket leder till en längre brinntid. Den specialtillverkade s-formade veken har Ribbonwick patent på. Den ger en härlig låga och det finns inget som den på marknaden idag. Det är med stolthet som Ribbonwick erbjuder en av de längsta brinntider på doftljusmarknaden tack vare förnyelsebara resurser. Genom att ha ett Ribbonwick doftljus kan du med värmen, doften och den snygga designen ge ditt hem ett helt nytt uttryck!

    Visar 0 av 0 produkter