Scandinavian Dreaming

Visar 292 st stilsäkra produkter

Scandinavian Dreaming - sängar med 12 års garanti

För sängvarumärket Scandinavian Dreaming är såväl komfort som design viktigt. Här finner du sängar i en rad olika modeller och utföranden.

Kampanj

Stor passion för sängar

Med en stor passion för sängar erbjuder Scandinavian Dreaming en rad olika komfortabla sängserier. Här hittar du allt ifrån bekväma kontinentalsängar till praktiska sängar med förvaring. För Scandinavian Dreaming är såväl såväl komfort som design viktigt. Därför håller alla deras sängar hög kvalitet, både vad gäller uppbyggnad och utseende.


Vilken sängtyp är du?

Oavsett vilken sängtyp du är hittar du garanterat en säng som passar dig i Scandinavian Dreaming’s stora sängsortiment. Välj bland flera populära sängserier som alla har den fantastiska komforten gemensamt. Samtliga sängar från Scandinavian Dreaming är klädda i tåligt, stilrent tyg. Klädseln förekommer i flera olika, stilrena färger för att du ska hitta en som passar in i just ditt sovrum.


12 års garanti

Med säkerhet på att alla deras sängar håller hög kvalitet ger Scandinavian Dreaming dig 12 års garanti på ram- och fjäderbrott. Detta är en extra trygghet för dig och får förhoppningsvis dig att sova ännu godare under natten!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj