Tegelbakken

Visar 599 st stilsäkra produkter

Tegelbakken - möbler i skandinavisk stil

Möblerna från Tegelbakken är stilrena och trendiga med fokus på den skandinaviska stilen. Med trivsam formgivning i noggrant utvalda material erbjuder Tegelbakken ett brett sortiment stilsäkra möbler.

Kampanj

Tegelbakken - klassiskt möter skandinaviskt i en perfekt kombination

Med möbler från Tegelbakken kan du skapa ett behagligt och smakfullt hem. I sortimentet från Tegelbakken hittar du möbler för alla rum, bland annat prisvärda soffor, trendiga stolar, snygga matbord och stilfulla sideboards. Allt för att du enkelt ska kunna inreda till hem till en stilsäker och avkopplande oas.


Möblerna från Tegelbakken kombinerar en mer klassisk stil med den avskalade skandinaviska stilen, vilket blir en perfekt kombination. Möblerna går i neutrala toner som kombineras med naturmaterial och detaljer i svart.


Soffserien Colt - en stilsäker skandinavisk favorit

Colt är en av Tegelbakkens mest populära soffserier. Med sin självklara design i skandinavisk stil lyfter den verkligen vilket vardagsrum som helst. I den här serien finner du soffor i olika modeller och storlekar, samt med olika klädsel. Välj en liten eller stor soffa, beroende på hur just dina behov ser ut. Klädseln finns både i fin textil eller mysig sammet, båda i olika färger. Soffans lätt utställda ben är en fin detalj till soffans annars raka linjer. Med komfortabla sittdynor och sköna ryggkuddar är Colt ett vinnande kort för alla myskvällar på soffan.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Typ
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj