TEMAHOME

Visar 406 st stilsäkra produkter

Temahome - Naturnära design i modern tolkning

“Uttryck din personliga stil hemma”, ledorden för Temahome är enkla men talar starkt. Med en formgivning som är inspirerad av naturen designar och tillverkar Temahome moderna möbler i avskalad, skandinavisk stil. Storheten hos varumärket ligger i det enkla, det vackra och det hållbara.

Kampanj

Naturinspirerad och hållbar design.

Vi på Chilli tycker det är viktigt att produkterna vi säljer är hållbart producerade, därför har vi valt att arbeta med Temahome som har ett tydligt fokus på hållbarhet och en tydlig transparens kring hur och var varje produkt är producerad. Kvaliteten på råmaterialet som används vid tillverkningen håller hög standard och allt trämaterial som används kommer från hållbart skogsbruk.

Ser man till möblernas avskalade formspråk och stil är det tydligt att designen har stilrena, nordiska influenser i mjuka, naturnära färger. Möblernas nakna, ljusa trämaterial som samspelar med ljuset inger en känsla av lugn i inredningen. En stor del av produktutbudet går i klassisk, skandinavisk design och passar därför väldigt bra in i våra nordiska hem.


Historien bakom företaget

Företaget har sitt fäste i franska Annecy där även högkvarteret och en av fabrikerna finns. Det var också där som en del av den nuvarande verksamheten startade på sextiotalet som företaget Mermillod & Porret. År 2004 köptes de upp av Moreau SAS och under 2018 gick de även samman med portugisiska Temahome SA och enades under namnet TEMAHOME.


Temahome, ett prisbelönt företag

Med gedigen erfarenhet och kunskap om att designa och tillverka möbler sedan 1961 har de flera år vunnit bemärkelser och priser som exempelvis MOBIS prize for the Best Brand of Contemporary Furniture. Den stora fördelen med att exportera världen över är att de exponeras för olika kulturer och länder där de också inhämtar mycket av sin inspiration.

"Innovation uppstår när vi sammanför olika influenser för att skapa något speciellt och unikt." - Temahome.


Populära möbler

Några av de mest populära möblerna är de som tillhör serien Cruz, och kanske framförallt Cruz sideboards. Minimalistiska linjer och vackra trämaterial mixas med ljusa, mjuka toner. Här sätts även funktionaliteten i rampljuset och låter gränsen mellan öppen och dold förvaring suddas ut.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj