Kikadu

Visar 104 st stilsäkra produkter

Kikadu – bedårande babyprodukter

Vad är gulligare än små babyleksaker och mindre, flyttbara babymöbler? Kikadu erbjuder dig de mest bedårande och ekologiska produkterna som kommer hålla din bebis underhållen, sprallig och glädjefylld.

Vad erbjuder Kikadu för produkter?

Kikadu erbjuder dig produkter som exempelvis en mysig sovorm till barnvagnen, smarta förvaringslådor, en gullig kanindocka, en mjuk filt, en melodisk speldosa och en vacker, hängande babykorg. Allt detta och ännu mer från Kikadu hittar du hos oss på Chilli.


Vilka populära produkter från Kikadu finns hos Chilli?

Vi har många populära Kikaduprodukter hos oss på Chilli. Några av dem är Kikadus babygym Panda och ett Kikadu babynest. Kika in hos oss och klicka runt bland sortimentet för att hitta bebisens nya favoritprodukter.


Varför ska jag handla från Kikadu?

Kikadu är ett varumärke som tänker på och värnar om både barnen och naturen när de tillverkar sina babyprodukter. Många av varumärkets produkter har, tack vare deras noggrannhet, blivit GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standard. När du väljer Kikadu så väljer du ekologiska och naturliga material. Därför är vi på Chilli stolta återförsäljare av Kikadu.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)