Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Bord & matgrupp

Vita bord

2868 st produkter
Visar 24 av 2868 produkter
1
...
120

Populära filtreringar

  • Vilka vita bord hittar jag hos Chilli?

    Hos Chilli har vi ett stort utbud av vita bord för alla möjliga syften och smaker. Här hittar du tjusiga soffbord eller matbord i vit färg som passar i din bostad. Det finns även gott om nattduksbord, lampbord, skrivbord, avlastningsbord och mycket mer. Bäst av allt är att samtliga bord finns tillgängliga i den klassiska och tidlösa färgen vitt.
  • Behöver övrig inredning också vara vit?

    Nej, självklart inte. Till skillnad från mer färgstarka färger som rosa, rött eller orange har vitt den fördelen att det går att matcha med många kombinationer. Det kan till och med vara önskvärt att du blandar dina vita bord med mörkare möbler. På så vis lyfter du ditt rum från den sterila sjukhusliknande miljön som en inredning i helvitt ibland för med sig.
  • Hur står sig vita bord på sikt?

    En positiv sak är att dammpartiklar inte blir lika synliga på ett vitt bord som på exempelvis ett svart där damm syns väldigt fort och tydligt. Ett vitt bord maskerar också eventuella repor bättre än ett mörkt. Investerar du i ett vitt bord kan du med andra ord vara ganska säker på att det kommer hålla sig fräscht under en lång tid framöver jämfört med mörkare motsvarigheter.