categoryTopBlock
Möbler

Vita bord

4 772st produkter
Kampanj
  • Vit

Vilka vita bord hittar jag hos Chilli?

Hos Chilli har vi ett stort utbud av vita bord för alla möjliga syften och smaker. Här hittar du tjusiga soffbord eller matbord i vit färg som passar i din bostad. Det finns även gott om nattduksbord, lampbord, skrivbord, avlastningsbord och mycket mer. Bäst av allt är att samtliga bord finns tillgängliga i den klassiska och tidlösa färgen vitt.

Behöver övrig inredning också vara vit?

Nej, självklart inte. Till skillnad från mer färgstarka färger som rosa, rött eller orange har vitt den fördelen att det går att matcha med många kombinationer. Det kan till och med vara önskvärt att du blandar dina vita bord med mörkare möbler. På så vis lyfter du ditt rum från den sterila sjukhusliknande miljön som en inredning i helvitt ibland för med sig.

Hur står sig vita bord på sikt?

En positiv sak är att dammpartiklar inte blir lika synliga på ett vitt bord som på exempelvis ett svart där damm syns väldigt fort och tydligt. Ett vitt bord maskerar också eventuella repor bättre än ett mörkt. Investerar du i ett vitt bord kan du med andra ord vara ganska säker på att det kommer hålla sig fräscht under en lång tid framöver jämfört med mörkare motsvarigheter.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Förvaringstyp
Höj och sänkbar
Väggmonterad
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Stil
Typ
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj