Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Bord & matgrupp

Betongbord

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Betongbord är en trendig möbeltyp som har blivit allt mer populär de senaste åren. Dessa bord är tillverkade av betong och har en robust och industriell känsla. Betongborden finns i olika storlekar och former, och kan användas både inomhus och utomhus. De är mycket hållbara och tåliga, vilket gör dem till ett utmärkt val för både privata hem och offentliga utrymmen. Betongborden kan kombineras med olika material och stilar, vilket gör dem mångsidiga och passande för olika inredningsstilar. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett praktiskt val för många hem och företag.

Vanliga frågor om Betongbord

  • Hur behandlar man betongbord?

    För att behandla ett betongbord kan man använda sig av en betongimpregnering eller en betongolja. Dessa produkter hjälper till att skydda bordet mot fläckar och gör det lättare att rengöra. Innan behandlingen är det viktigt att ytan är ren och torr. Applicera sedan impregneringen eller oljan enligt produktens instruktioner och låt torka helt innan bordet används igen.
  • Vilka är fördelarna med betongbord?

    Betongbord har flera fördelar. För det första är de mycket tåliga och hållbara, vilket gör dem till ett utmärkt val för utomhusbruk. De är också mycket stabila och kan klara av att bära tunga föremål utan att böjas eller deformeras. Betongbord är också relativt lätta att rengöra och kräver minimalt underhåll. Dessutom har de en modern och stilren design som passar bra i många olika typer av inredningar.
  • Vad bör man tänka på med betongbord?

    När man väljer ett betongbord bör man tänka på att det är tungt och kan vara svårt att flytta på egen hand. Det är också viktigt att se till att bordets yta är behandlad med en skyddande yta för att undvika fläckar och slitage. Betongbord kan också vara känsliga för temperaturförändringar och fukt, så det är viktigt att placera dem på en stabil och torr yta.