Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bord & matgrupp

Runt bord

1047 st produkter
Visar 24 av 1047 produkter
1
...
44

Populära filtreringar

Välkommen till vår samling av runda bord på Chilli.se. Ett runt bord är inte bara en elegant och tidlös möbel, det främjar också samtal och gemenskap. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av runda bord i olika material, storlekar och stilar, såsom trä, glas och metall. Oavsett om du söker efter ett matbord, soffbord eller ett sidobord, kommer våra runda bord att göra ett stilfullt tillskott till ditt hem. Utforska vårt utbud av runda bord och hitta den perfekta modellen för dina behov och din inredningsstil.

Vanliga frågor om runda bord

Vilka fördelar har ett runt bord jämfört med andra bord?

Ett runt bord har flera fördelar jämfört med andra bord. För det första är det en utmärkt möbel för att främja samtal och social interaktion, eftersom alla runt bordet kan se varandra och kommunicera enkelt. Runda bord har också en mjukare estetik och är utmärkta för att skapa en intim atmosfär i ditt hem. Dessutom är de säkra och barnvänliga, eftersom de saknar hårda hörn som kan orsaka skador.

Hur väljer jag rätt storlek på mitt runda bord?

För att välja rätt storlek på ditt runda bord är det viktigt att tänka på rummets storlek och hur många personer du vill att bordet ska rymma. Ett bra riktmärke är att räkna med minst 60 cm per person för bekvämt utrymme. Mät också det tillgängliga utrymmet i rummet och tänk på att det bör finnas minst 90 cm mellan bordets kant och väggen eller andra möbler för att underlätta rörelse runt bordet.

Vilket material är bäst för ett runt bord?

Det bästa materialet för ett runt bord beror på dina personliga preferenser och din inredningsstil. Träbord är klassiska, hållbara och lätta att underhålla, medan glasbord ger en modern och luftig känsla. Metallbord kan vara både industriella och minimalistiska beroende på designen. Tänk på att välja ett material som kompletterar resten av din inredning och uppfyller dina funktionella och estetiska krav.