Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bord & matgrupp

Rottingbord

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

  • Är rottingbord alltid gjorda av naturfiber?

    Från början är rotting en fiber man får från stammen på en palm. Det är som en lång lian som man kan fläta till möbler, korgar och andra prydnadsföremål. Numera finns det både konstfiber och naturfiber som man kan välja mellan när man köper rottingbord. Konstfiber har till stor del kommit att ersätta naturfiber, för det är slitstarkt och ger möbler som tål fukt och är lätta att göra rena.
  • Var passar ett rottingbord bäst?

    Ett rottingbord av naturfiber passar bäst inomhus, kanske i vardagsrummet eller i ett bibliotek eller hobbyrum. Detta beror på att naturrotting är fuktkänsligt, så det bör man inte ha utomhus. Däremot om du köper ett rottingbord av konstrotting kan du placera det var som helst, såväl inomhus som utomhus, i uterummet eller på terrassen.
  • Är det lätt att städa om man har rottingbord?

    Ja, för rottingmöbler är relativt lätta och därför är de enkla att flytta om du ska städa. De av konstrotting är också enkla att tvätta av om de skulle få fläckar. Du kan ha en hel rottinggrupp i matsalen eller något annat rum, och det finns rottingbord som har en glasskiva överst. Det är mycket lätt att bara putsa av den.