categoryTopBlock
Alla Bord

Gula bord

40st bord
Kampanj
  • Gul

Var kan jag ha ett gult bord?

Ett gult bord kan bli en fin inredningsdetalj på en plats där du vill ha lite mera färg. Det finns gula bord i olika modeller och former som kan användas i både vardagsrum, kontor, sovrum och kök. Det gula bordet kan till exempel användas som skrivbord, soffbord, sängbord eller som avlastningsbord. Vissa av borden är helt gula, medan andra bord även har fler färger med gula detaljer.

Vilket gult bord ska jag välja?

Utöver att det bör vara ett bord som passar bra ihop med den övriga inredningen, är det också viktigt att bordet har rätt storlek för den plats där det ska stå. Beroende på vad det är för bord, finns det olika storlekar att välja mellan. En populär höjd på skrivbord är till exempel 75 centimeter. En vanlig höjd på soffbord är 38 centimeter, medan en vanlig höjd på sängbord är 49 centimeter. Mer specifika mått på borden går att hitta på varje bords produktsida.

Är det lätt att montera ihop bordet?

Bordet är oftast lätt att montera ihop själv. Tänk sedan också på att ta hand om och rengöra bordet regelbundet för att det ska hålla så länge som möjligt.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie