Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bord & matgrupp

Massagebord & massagebänk

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Vill du kunna njuta av en skön massage hemma, eller letar du efter en massagebänk till din verksamhet? En massagebänk är inte längre en otymplig, tung och dyr investering. I vårt sortiment hittar du hopfällbara massagebord och massagebänkar i toppkvalitet till riktigt låga priser. Se vårt sortiment och beställ här. Om massagebänken finns i lager och din beställning inkommer innan kl 12.00 går din order ut samma dag!

Massagebord för hemmabruk och proffs

Det är sedan länge känt att massage har en positiv inverkan på både den fysiska och mentala hälsan. Under massage frisätts det så kallade må-bra-hormonet oxytocin som lindrar allt ifrån spänningar och smärta, till oro och ångest. Som ett resultat av flera års utveckling passar numera den moderna massagebänken lika bra i hemmet som på den professionella kliniken. Hos oss på Chilli hittar du ett brett utbud av riktigt bra massagebänkar. Liksom massörens kunskap är viktig för en lyckad massage, så påverkar massagebordets utformning komforten för såväl massör som för den som får massage. Justerbara nack-, rygg- och armstöd gör att våra massagebänkar kan anpassas efter önskad höjd och lutning, och på så sätt erbjuda maximal komfort och arbetshöjd.

 

Hopfällbar massagebänk

I vårt utbud av massagebord och massagebänkar hittar du praktiska och ergonomiska hopfällbara massagebord med riktigt bra hållbarhet. Utan att kompromissa med stabilitet kännetecknas de av en oerhört mjuk liggyta och lätt ram som gör dem lika bekväma som enkla att montera och flytta. De hopfällbara massagebänkar har blivit allt mer eftertraktade, vilket inte är så konstigt med tanke på dess flexibilitet. Med sin kreativa design monteras de på ihop nolltid, samtidigt som både förvaring och transport underlättas. När du köper ett hopfällbart massagebord från oss ingår dessutom en praktisk transportväska som också skyddar bänken mot smuts och damm när den förvaras.

 

Att tänka på när du väljer massagebänk

Vare sig massagebänken är ämnad för professionellt eller hemmabruk så bör du utgå från hur den är tänkt att användas. Vilka behov och önskemål har du baserat på ditt sätt att massera? Lika viktigt som det är med bekvämlighet för den som masseras, är det att utgå från ditt arbetssätt och din massageteknik. Både höjd och bredd har betydelse för vilken massageteknik du använder. En justerbar massagebänk är därför att föredra eftersom den kan anpassas efter önskemål och behov. Vid längre behandlingar är det fördelaktigt med tjockare stoppning för att uppnå bästa tänkbara komfort.

 

Rengöring och skötselråd

Det är viktigt att rengöra och torka av och desinficera din massagebänk efter varje användning. Våra massagebänkar är klädda i slitstarkt konstläder som tål fukt och är lätt att rengöra. Tänk dock på att många rengöringsmedel som finns på marknaden inte alltid är anpassade för att rengöra konstläder. Rengöringsmedel som är för starka kan torka ut konstlädret och orsakar sprickor som förkortar massagebänkens livslängd. Därför är det extra viktigt att köpa rengöringsmedel som är speciellt anpassade för massagebänkar.