Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Bord & matgrupp

Spelbord

30 st produkter
Visar 24 av 30 produkter
12

Vill du ha ett spelbord till spelkvällen med vänner och familj? Hos Chilli hittar du ett brett utbud av olika spelbord billigt för alla tillfällen. Välj bland ölpingisbord, biljardbord, fussball, tennisbord, pokerbord och många fler. Vi erbjuder spelbord i olika färger, storlekar och utföranden.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av spelbord?

    Börja med att definiera hur stort utrymme du har och vilket typ av spelbord du vill ha, samt att spelbordet ska passa in med resten av din inredning. Har du ett mindre utrymme erbjuder vi hopfällbara spelbord för dig som vill gömma undan dem när de inte används. Vi har även mindre spelbord som är enkla att ha framme utan att de tar upp någon plats.
  • Vad är ett multi spelbord?

    Med ett multi spelbord kan du spela flera olika spel på samma bord. Ett kombinationsbord innebär att ni kan variera spel, till exempel spela bordtennis och biljard på samma spelbord. Ett multi spelbord passar dig som inte kan bestämma dig för vilket spelbord du vill köpa.
  • Kan jag förvara mitt spelbord?

    Vissa av våra spelbord går att fälla ihop eller göra ställbara. Då kan du enkelt förvara dem när de inte används, utan att de tar upp någon plats. Välj mellan ställbart biljardbord eller hopfällbart bordtennisbord.