Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Spelbord

Pingisbord

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Pingisbord är en populär fritidsaktivitet som spelas över hela världen. Det är ett spel där två spelare använder små racketar för att slå en liten boll över ett bord som är uppdelat i två delar av ett nät. Målet är att få bollen att studsa på motståndarens sida av bordet utan att de kan slå tillbaka den. Pingisbord kan spelas både inomhus och utomhus och är en rolig och utmanande aktivitet för spelare i alla åldrar. Det är också en populär tävlingssport som spelas på både nationell och internationell nivå.

Vanliga frågor om Pingisbord

  • Hur stort är ett pingisbord?

    Ett standard pingisbord är 2,74 meter långt, 1,525 meter brett och 76 centimeter högt.
  • Finns det hopfällbara pingisbord?

    Ja, det finns hopfällbara pingisbord på marknaden. Dessa bord är utformade för att kunna fällas ihop och enkelt transporteras eller förvaras när de inte används. Hopfällbara pingisbord är vanligtvis lättare och mer portabla än vanliga bord, vilket gör dem populära för utomhusaktiviteter eller för personer som har begränsat utrymme för förvaring.
  • Finns det olika typer av pingisspel?

    Ja, det finns faktiskt olika typer av pingisspel. Den vanligaste typen är enkelmatchen, där två spelare tävlar mot varandra. Det finns också dubbelmatcher, där två spelare bildar ett lag och spelar mot ett annat lag. Utöver de vanliga matcherna finns det även olika varianter av pingis som exempelvis rundpingis, där spelarna står runt bordet istället för på varsin sida, och minipingis, som spelas på mindre bord och med mindre racketar. Det finns även specialvarianter av pingis som exempelvis bordtennisgolf, där spelarna spelar pingis med golfklubbor och bollar.