Franck&Fischer

Visar 63 st stilsäkra produkter

Franck&Fischer – drömmiga babyleksaker och barninredning

Från Franck&Fischer hittar du lekfulla babyleksaker och vacker barninredning. Alla varumärkets produkter är dessutom skapta av ekologisk bomull, trä och återvunnen kartong.

Vad erbjuder Franck&Fischer för produkter?

Franck&Fischer erbjuder en hel del favoriter som du hittar hos oss på Chilli. Du kan exempelvis köpa den mjuka lekmattan Franck&Fischer Pusling Swan, det bedårande förklädet Franck&Fischer Cook, aktivitetskuben Franck&Fischer Fryd och den melodiska musikleksaken Franck&Fischer Hella Elephant.


Vad gör Franck&Fischer för att förbättra hållbarheten?

I ett försök till att bevara miljön och förbättra hållbarheten har Franck&Fischer valt att arbeta med materialen ekologisk bomull, FSC-certifierat (Forest Stewardship Council) trä och återvunnen kartong. Den ekologiska bomullen innehåller varken bekämpningsmedel eller insektsmedel och träet kommer från skogar som är ansvarsfullt skötta. Fyllningen i produkterna från Franck&Fischer består av majsfibrer och återvunnen polyester.


Varför ska jag handla från Franck&Fischer?

Du ska välja att handla från Franck&Fischer för att de visar en enorm hänsyn till både miljö och människor. De använder miljövänliga material som ska påverka djur, natur och dig som konsument så lite som möjligt. Franck&Fischer är dessutom det första danska märket som har blivit GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standards).

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar